Evrensel Enerjiler
Her birey bir düşünce atmosferiyle çevrilidir. Bu güç tarafından çekilir ya da itiliriz. Benzer beneri çeker... biz de yalnızca zihnimizde olanı çekeriz. Bu siteyi açmamızdaki en büyük amaç ise sizlere eril enerjiyi (dönüşüm) tanıtmaktır.
Gökbilim
Astroloji karakterimiz ve kaderimizle ilgili nesnel bir kavrayış sağlar. Hayatımızdaki bu faktörlerin bilgisinin, mutluluk ve sağlığını etkileyen ahlaki bir aracı vardır. Bilgi, kim olduğumuzu, niçin var olduğumuzu sağlar.
Farkındalık
Hepimiz bir bütünün parçalarıyız, hiç bir insan aslında bir diğerinden ayrı değildir. Nasıl ki bireysel hayatımızda ilerlerken yaptığımız seçimler yazgımızı etkiliyorsa, Dünya'nın yazgısı da insanların ortak iradesiyle şekillenmektedir.
pornohub

2015 Yılının Burçlara Etkileri !

2015 TERAZİ

Sevgili teraziler satürn para evinizden bu ayın sonunda çıkıyor ve yaklaşık üç yıl boyunca iletişimi yakın çevre ilişkilerinizi ifade eden 3.evinize geçiyor.İletişim şekliniz değişiyor, yakın çevre arkadaş kardeşler ve akrabalarla olan ilişkileriniz de bazı sorunlar gündeme gelebilir,sorumluluklar artabilir,kırgınlık yada kopuşlar da getirebilir.Eğitim le ilgili konularda gündeme gelebilir,kendinizi yeniden yapılandıracağınız bir dönem başlıyor.Yılın ilk yarısına kadar sosyal çevrelerden arkadaşlardan destek görebilirsiniz,yeni arkadaşlar edinebilirsiniz,toplumsal organizasyonlarda bulunabilir,gurup ekip çalışmalarının içindede yer alabilir,sosyal çevrenizi genişletebilirsiniz.Yılın ikinci yarısı kendi içinize çekilmek,daha sakin kalmak isteyebilir,ruhsal konulara eğilim gösterebilir,ruhsal çalışmaların içinde yer alabilirsiniz.

2015 AKREP

Sevgili akrepler yılın ilk yarısı iş kariyer konularınız gündeminizde olacak.Kendi işinizi kurabilir yada terfi alabilirsiniz.Kazanç kaynaklarınızda ciddi bir yükseliş sözkonusu.Yılın ikinci yarısı sosyal çevreniz genişleyecek,yaptığınız işlerle ön plana çıkacaksınız.Bir çok akrep 2015 yılında medyatik konularda yer alacak ve tanınacak.Satürn bu ayın sonunda kazançlar evinize geçecek yaklaşık üç yıl boyunca parasal konularda yatırımlarda planlı programlı hareket etmeniz konusunda sizi destekleyecek.Zaman zaman parasal konularda sorunlar problemlerde ortaya çıkabilir,bütçenizi gelir giderlerinizi dengelemeniz gerekebilir.

2015 YAY

Sevgili yaylar yılın ilk yarısı eğitim yayıncılık hukuksal konular yabancı ülkelere seyahatler yüksek eğitim akademik konular gündeminde olacak,sosyal çevreniz genişleyecek.İkinci yarısı iş kariyer gelecek hedeflerle ilgili konularda şans fırsatlar da artış sözkonusu olacak.Bu ayın sonuyla birlikte yaklaşık üç yıl boyunca satürn kişisel evinizde seyahat edecek,hayatı biraz daha ciddiye alacaksınız,abartılı yönlerinizi disipline etmeniz konusunda size uyarılarda bulunacak satürn,zaman zaman hayatınızın her alanında kısıtlanmalar engellenmeler yaşamanız sözkonusu,belkide bu üç yıl hayatınızın en önemli sınavlarını vereceksiniz onun için daha azimli çalışkan sabırlı ve sağduyulu hareket etmeniz gerekebilir.Hayatınızı sil baştan yapılandıracağınız bir dönemdesiniz,keyif eğlence özgürlük anlayışınızda değişebilir.

2015 OĞLAK

Sevgili oğlaklar yılın ilk yarısı alacak verecek ödemeler hisseli kazançlar miras eşten gelen gelirler kredi işbirlikteliklerinden edindiğiniz kazançlar gündeminizde olacak.Genel olarak maddi gelir ve kazançlar konusunda destekleneceksiniz.Yılın ikinci yarısı,eğitim yayıncılık seyahatler tanıtım akademik kariyer sosyal çevre yabancı kültürlerle işler yatırımlar seyahatler konularında şans fırsatlarınız yükselecek.Yöneticiniz satürn bu ayın sonuyla birlikte yaklaşık üç yıl boyunca bilinçaltı,kendinizi aşma evinizde hareket edecek,dönem dönem korkularınızla yüzleşebilirsiniz,endişeleriniz ne yöndeyse onlarla,ruhsal manevi konulara yönelmeniz,bilinçaltı temizlik çalışmaları yaptırmanız hayrınıza olabilir.Ciddi bir dönüşüm yaşayacağınız bir dönemde olacaksınız,bütün korkularınızdan da arınacak,tabi bunlar yüzleşmeler eşliğinde olacak.Hayata biraz daha esnek bakmanız gerekebilir.

2015 KOVA

Sevgili kovalar yılın ilk yarısı ilişkiler ortaklıklar evlilik konularında şansınız yüksek olacak.Bir çok kova evlilik kararı alıp evlenebilir  yada uzun vadeli birlikteliklerine başlayacaklar.Yılın ikinci yarısı ise,alacak verecek ödemeler ortak kazanımlar kredi miras konuları gündeminizde olacak bu konularda şans fırsatlarınız yükselecek,gelir giderlerinizi dengelemeniz kaynaklarınızı doğru yerlere kullanmanız hayrınıza olacak.Satürn bu ayın sonuyla birlikte üç yıl boyunca idealler dilekler ve arkadaşlar evinizde seyahat edecek,sosyal çevrenizi yeniden gözden geçirebilir bazı arkadaşlarınıza mesafe koyabilir bazılarınıda hayatınızdan çıkarabilirsiniz,tabi yüzleşmelerle.Daha ciddi çalışmaların içinde yer almak isteyebilir,sosyal hayatınızı daraltabilir,daha sakin bir yaşam tarzını da benimseyebilirsiniz.Sağlığınıza da önem göstermeniz gerekebilir,iş hayatında olgun rakiplerinizde sizi zorlayabilir.

2015 BALIK

Sevgili balıklar yılın ilk altı ayı,gündelik işler rutinler sağlık konuları çalışma koşullarında yeni düzenlemeler planlar konularında mücadele edecek varsa sağlık sorunlarında şifalanacaksınız,evcil hayvan sahibide olabilirsiniz.İkinci yarısı ise evlilik ortaklık konuları ön plana çıkabilir,evlenebilir yada ortaklık deneyimleyebilirsiniz.Satürn bu ayın sonuyla birlikte yaklaşık üç yıl boyunca iş kariyer aile konularında yeniden yapılandırmaların içine sokarak bu konularda testten geçirip sorumluluklarınızı da arttıracak.Ev iş sahibide olabilirsiniz,iş hayatında yoğun mücadele ve çalışma içinde olacağınız bir dönemde olacaksınız.Otorite figürleriyle dönem dönem stres yada sorunlar yaşamanızda muhtemel,disiplinli planlı hareket etmeniz gerekebilir.

hot brunette fishnet lingerie tease and masturbate.telegu sex